Villa "Ingrid" 189 kvm

Nedan presenteras Villa "Ingrid" 189 med villastandard.
Huset är ritat som villa och är tillgänglighetsanpassad.


Byggnadsarea Hus 119,4 kvm
Byggnadsarea veranda 43 kvm
Byggnadsarea med verandatak 162,4 kvm

Boyta plan 1 - 102,7 kvm
Boyta plan 2 - 86,7 kvm
Boyta totalt - 189,4 kvm

Nedan presenteras 3D bild av plan 1 och 2 samt mått och sektioner.

 

Är detta ditt framtida hem?
Bilderna nedan visar förslag till inredning. Du får självklart välja precis som du vill ha det. Önskas ändringar tillkommer kostnader beroende på hur mycket du önskar ändra. Kontakta oss gärna för mer information.

En virtuell rundvandring i huset finns på Youtube. Klicka på bilden nedan för att komma dit:


Denna villa är planerat som åretruntboende och är tillgänglighetsanpassad enligt gällande regler för permanentbostad. Huset är ritat med isoleringskrav för villa.

Pris för bygglovsritningar är kr 59.000,- inkl. moms.

Du får kompletta ritningar för bygglov med fasad, plan och sektionsritning. Vi ritar in huset på tomten och gör nödvändiga markuppfyllnader på fasadritningen och situationsplan. 

Du får även ett upphandlingsunderlag där husets standard är beskriven och där det ges förslag till leverantörer av listverk, kök, golv m.m. Upphandlingsunderlaget är guld värd vid upphandling hos byggare och husföretag så att man kan få jämförbara priser.

Önskas ändringar görs detta mot ett timarvode och priset beror på hur mycket som du önskar ändra.

Vald husleverantör gör konstruktionsritningar. Anlitar man egen byggare kan jag hjälpa till med att förmedla konstruktör för huset om inte byggaren har egna kontakter.

Nedan visas 3D bilder på huset både exteriört och interiört. Plan 1

När man kommer in genom ytterdörren kommer du in till en stor hall med mycket plats för förvaring. Rakt fram och till vänster kommer du till allrummet med öppen planslöning.

Till höger om hallen finns en groventre med ytterligare plats för förvaring. Groventren har även plats för en hunddusch.

Går du rakt fram när du kommer in genom entren har du mitt emot trappan ett badrum som även har en bastu med dörr ut till uteplats. Bastun kan göras om till teknkrum om man inte vill ha det i garaget.

Dom sociala ytorna på nedre plan har en öppen planlösning med kök, matplats och två vardargrumsdelar där ena vardrarumsdelen har full nockhöjd.

Köket är rymligt och fullutrustad med plats för kyl, frys, ugn, dubbelvask, diskmaskin och gott om förvaring. Köksön gör att köket får en inbjudande karaktär samt delar upp matplasen och vardagrummet.

På nedre plan finns det även ett kontor. Kontoret kan även anvädas som sovrum eller hobbyrum.Plan 2

När du kommer upp för trappan till andra planet så blir du bemött av ett luftigt allrum som är väl upplyst med de dekorativa stora fönstren. Där kan man till exempel låta barnen umgås och leka, titta på film eller spela TV-spel. Denna yta kanske blir dit du tar dig för att få lite lugn och ro innan du beger dig till sängs. 

Sovrum 1 ligger till höger precis när man kommer upp för trappan och är ca 14 kvm. Sovrummet är väl upplyst med  stora fönster och har även en balkong. Intill sovrummet finns en egen walk in closet där det finns gott om plats för förvaring.


Sovrum 2 är ca 13 kvm och har gott om plats för förvaring längs ena sidan. 

Sovrummen är i ungefär samma storlek och bredvid sovrum 2 ligger sovrum 3. Detta sovrum är ca 13 kvm och har även det gott om plats för förvaring med garderober längs ena väggen. 


Intill allrummet är en tvättsuga. Att ha en tvättsuga på övervåningen är praktiskt så man slipper frakta ned och upp all tvätt. För att få vikandet till en lite trevligare aktivitet kan du samla familjen framför TVn i allrummet intill och sortera tvätten samtidigt som ni kollar på någor roligt program. 

Intill sovrum 1 ligger badrummet som delas av alla sovrummen. I badrummet finns plats för toalett, dusch, handfat och badkar.


Huset upplevs helt olika beroende på fasadkulör och takbeklädnad.
Kolla på bilderna nedan där även ett tillhörande Attefallshus och ett mindre garage presenteras: