Attefallshuset "EWA" 30 kvadrat
 


Klicka på länken nedan för att komma till en virtuell rundvandring i huset:


Nedan finns en funktion där du kan uppleva en virtuellt rundvandring där du kan gå runt i huset i din egen takt. Klicka på 'Load Model' nedan så kommer programmet öppna upp. För att få den mest optimala uplevelsen av huset går du in på Rendering Techniques under fliken View och väljer Standard istället för Basic som den först är inställd på.
 

View Attefallshus 30 kvm - EWA in Chief Architect’s 3D Viewer.


Komplementbostadshuset "EWA" med en byggnadsarea på 30 kvm är ett ljust och rymligt komplementhus. Huset har en  boyta på 23 kvadratmeter. Yttermåtten är 8,45 x 3,55 meter.

Detta huset har både ett rymligt allrum med ett fullutrustad kök, hall med gott om förvaring och en sovalkov/sovrum med plats för dubbelsäng. Badrummet är tillgänglighetsanpassad med plats för både dusch, toa, handfat och kombimaskin (tvätt o tork). Loftet som har en nockhöjd på 110 cm kan användas som både sovloft och förvaring och mansardtaket gör det att det fungerar alldeles utmärkt att sova två personer där. För att komma upp på loftet har jag planerat för en stege som kan tas bort när den inte används.

Huset har en totalhöjd på 4 meter. Takhöjden på insidan är 3,4 upp till nock och 2,10 m takhöjd i hall och badrum. Taket som är ett mansardtak har en lutning på 25 respektive 50  grader. 

Huset är ritat på plintgrund, men det finns även tillhörande ritningar på platta på mark.

Badrummet är tillgänglighetsanpassad och huset är ritat enligt reglerna för Attefallshus som komplementbostadshus.
Huset är fullt isolerad och kan användas året om.


3D bilderna visar endast ett förslag till inredning. Du är helt fri att inreda som det passar dig och dina behov bäst.

För bygganmälan till Attefallshus 30 kvm krävs Arkitekt- och konstruktionsritningar samt branskyddsbeskrivning.Kostnaden för detta är kr 12.500,-. inkl moms.
I ritningarna ingår förutom Fasad-, plan- och sektionsritningar även konstruktionsritningar med u-värdesberäkning. V/A ritningar finns och ventilation är beskriven. 

Det tillkommer kr 3.000,- om du önskar mindre förändringar såsom spegelvändning eller flytt/borttagning av fönster.

Önskar du att jag ritar in huset på situationsplanen tillkommer en kostnad om kr 2.500,-
Jag behöver då tomtkartan som du får av kommunen som pdf-fil eller DWG-fil samt en skiss över var du önskar huset placerat.

Beställning av ritningarna sker bäst genom formuläret under fliken Attefallshus ritningar.

Ritningarna är skyddad enligt upphovsrättslagen och får inte kopieras, spridas eller i övrigt användas utan upphovsmannens medgivande vilket i detta fallet är Heidi Mikalsen på Dreams & Coffee AB. Ritningarna får endast användas till den fastighet som jag skriver ut ritningarna till.

 


Planritning presenterad i 3D:
 


Planritning med yttermåtten 3,55 x 8,45:


Huset får olik uttrycksätt beroende på fasadkulör, takbeklädnad och spröjssättningar på fönstren. Nedan visas fler fasadbilder: