Villa "Ester" 120 kvm

Nedan visas bilder och beskrivning av Villa "Ester" med en byggnadsarea på 96 kvm och en bostadsyta på 120 kvm fördelat på två plan varav 82 kvm på plan 1 och 38 kvm på plan 2.
 


Huset är ritat med en veranda på hela 84 kvm som går runt hela huset. Detta fritidshus är stort nog att användas som åretruntboende och är tillgänglighetsanpassad enligt gällande regler för permanentbostad. Det är ritat som ett året runt boende enligt isoleringskrav för villa.

Pris för bygglovsritningar är kr 59.000,- inkl. moms.

Du får kompletta ritningar för bygglov med fasad, plan och sektionsritning. Vi ritar in huset på tomten och gör nödvändiga markuppfyllnader på fasadritningen och situationsplan. 

Du får även ett upphandlingsunderlag där husets standard är beskriven och förslag till leverantörer av listverk, kök, golv m.m. Upphandlingsunderlaget är guld värd vid upphandling hos byggare och husföretag.

Önskas ändringar görs detta mot ett timarvode och priset beror på hur mycket som du önskar ändra.

Vald husleverantör gör konstruktionsritningar. Anlitar man egen byggare kan jag hjälpa till med att förmedla konstruktör för huset om inte byggaren har egna kontakter.

Nedan visas 3D bilder på huset både exteriört och interiört. Klicka även på bilden nedan för att se en virtuell rundvandring i huset:

 


Är detta ditt framtida fritidshus eller hem?
Bilderna nedan visar förslag till inredning. Du får självklart välja precis som du vill ha det. Önskas ändringar tillkommer kostnader beroende på hur mycket du önskar ändra. Kontakta oss gärna för mer information.

 


Huset har både en öppen spis på insidan och utsidan. Här är det mysigt att sitta och njuta under tak en småkylig sommarkväll.
 


Detta fritidhus/villa är i två plan med vardagsrum och kök med full nockhöjd. I groventrén finns förutom förvaring och tvättstuga även teknikrum. I huvudentrén finns förvaring på båda sidor för kläder. På nedre plan finns ett sovrum med gott om förvaring och ett tillgänglighetsanpassad badrum.

På plan 2 finns två sovrum och ett badrum.

Byggnadsarea Hus 95,8 kvm
Byggnadsarea veranda 68,2 kvm
Byggnadsarea med verandatak 164 kvm

Bruttoarea 141 kvm

Boyta totalt: 119,7 kvm
Boyta plan 1 - 81,7 kvm
Boyta plan 2 - 38 kvm

Nedan presenteras 3D bild av plan 1 och 2 samt mått och sektioner.

 När har hängt av sig kläderna i garderoberna i hallen  kommer man sedan in till köket.
Kök och vardagsrum har öppen planlösning med full nockhöjd.

 


Köket är ett parrallellkök med plats för allt man behöver. I köksön finns vasken och köksön har en upphöjd del så man slipper se eventuellt stök från köket när man sitter vid matbordet eller i soffan.
 


Den öppna spisen står mitt i rummet och delar av matdelen och soffdelen.
 


Från övre hallen ser man ned på vardagsrummet och köket.
När man vänder på huvudet ser man badrummet åt höger och dom två sovrummen lägre in i den övre hallen.

 


På plan 2 finns 2 sovrum. I ena sovrummet finns en fönsterkupa där man t.ex kan placera ett skrivbord. Även om det är mycket snedtak finns det plats med förvaring.
 


Det andra sovrummet på övre plan är lite mindre men även här finns det plats för både säng, skrivbord och förvaring.
 


Sovrummet på nedre plan är på drygt 12 kvm och här finns plats för både en dubbelsäng och en hel vägg med förvaring. 
 


Badrumet är tillgänglighetsanpassad och här finns dusch, toalett och handfat.
 


I groventrén finns teknikrummet på högra sidan bakom skjutdörrar med speglar. Spegelskjutdörrarna gör att  rummet upplevs större.
I groventrén finns plats för både tvätt, tork, vask och förvaring.

 


Huset upplevs olika beroende på val av kulör på fasaden och takbeklädnad. På bilderna nedan ser du några exempel. Vad passar dig och det område där huset skall stå?