Jag är endast arkitekt och säljer kompletta arkitekt- och konstruktionsritningar som krävs för bygglov och bygganmälan.

Byggandet av huset får man själv ansvara för genom att antingen göra det själv, låta en byggare eller husföretag sätta upp det. Priset varierar stort beroende på den lösning du väljer och vilka rabatter du kan få hos byggvaruhandeln. Jag kan därför ej ge någon prislapp på ett färdigt hus.
 
Återkopplingen från kunder är priser på färdigt 25 kvm hus från 280.000 – 800.000 kronor. Prisspannet beror på både modell, vem som har byggt huset och vad man har fyllt det med. Det är viktigt att jämföra äpplen och äpplen när man tittar på priser. Några hus man ser på marknaden är uppbyggda av klent virke och är inte isolerade medan andra är fullisolerad och fullt utrustade. Det är en stor skillnad mellan dessa alternativ. Det är viktigt att tänka på vad man skall använda huset till. Skall man bo i det året om måste det vara av bästa kvalitet och då kostar det extra. Mina hus är ritade för att kunna bo där året om.

Flera duktiga byggare erbjuder att bygga mina hus och kunder runtom i Sverige har valt olika leverantörer. Några har till och med valt att bygga huset själva.

Jag kan tyvärr inte hålla koll på alla duktiga leverantörer och byggare i vårt långa land så tillverkare jag nämner på denna sida är byggare som har kontaktat mig och erbjuder att bygga dom hus jag har ritat.
Du får själv kolla referenser om du önskar anlita dessa.

När jag själv skulle bygga mitt Attefallshus valde jag Sandberg Såg & Hyvleri i Piteå som kan erbjuda att bygga upp alla "mina" Attefallshus nyckelfärdigt i deras inomhusverkstad för sedan att leverera det med lastbil till din tomt. Det enda du själv behöver göra är att förbereda plintgrund enligt ritning och dra fram el, vatten och avlopp. Besök gärna min blogg för att se bilder på uppbyggnadet av Attefallshuset Heidi och leverans av huset med lastbil till tomt. Sandberg Såg har levererat många av mina Attefallshus till mycket nöjda kunder. Klicka HÄR för att komma till blogginlägget.