Attefallshuset "VICTORIA" 30 kvm

Attefallshuset "VICTORIA" 30 kvm är ett komplementbostadshus  som passar till 20-talshus eller andra hus med brutet tak. Huset har en byggnadsarea på 30 kvadratmeter  och en boyta på 23 kvadratmeter. Yttermåtten är 8,45 x 3,55 meter.

Detta huset har både ett allrum med ett fullutrustad kök, hall och en sovalkov med plats för en 120 cm bred säng. 

 Loftet som har en nockhöjd på 110 cm kan användas som både sovloft och förvaring. Då det är mansardtak känns det ganska rymligt och det går bra att sova två personer där uppe.

Badrummet är tillgänglighetsanpassad och här finns plats för både toalett, handfat, kombimaskin (tvätt o tork) samt dusch.

Huset har en totalhöjd på 4 meter. Takhöjden på insidan är 3,4 upp till nock och 2,10 m takhöjd i hall och badrum. Taket är ett mansardtak och har en lutning på 25 respektive 50 grader. 

Huset är ritat på plintgrund, men det bifogas ritningar på platta på mark om man hellre vill välja det alternativet.

Detta Atteffallshus är tillgänglighetsanpassad och kan användas som komplementbostadshus.
Huset är fullt isolerad och kan användas året om.

3D bilderna visar endast ett förslag till inredning. Du är helt fri att inreda som det passar dig och dina behov bäst.

Nedan visas en virtuell rundvandring i huset:

 


Nedan finns en funktion där du kan uppleva en virtuellt rundvandring där du kan gå runt i huset i din egen takt. Klicka på 'Load Model' nedan så kommer programmet öppna upp. För att få den mest optimala uplevelsen av huset går du in på Rendering Techniques under fliken View och väljer Standard istället för Basic som den först är inställd på.
 

View Attefallshus 30 kvm - VICTORIA in Chief Architect’s 3D Viewer.


Planlösning och 3D-bilder:

Ovan visas en 3D bild på planlösningen och nedan innermåtten på rummen.
Sovalkoven kan användas som förvaring, bastu eller kanske ett arbetsrum. Valet är ditt!

Yttermåtten är 3,55 x 8,45 m.

Sovloftet är rymligt och kan användas som både sovrum och förvaring.

När man kommer in genom entrédörren finns förvaring till höger, badrum rakt fram och sovalkov samt kök/vardagsrum till vänster.

Sovalkoven är förberedd för en 120 cm bred säng. Sovalkoven kan användas som kontor, bastu eller förvaring om så önskas.

Badrummet i Attefallshuset är rymligt och handikapsanpassad enligt tillgänglighetsreglerna. Här finns toalett, dusch, handfat, kombimaskin för tvätt och tork samt varmvattenberedaren som är placerad över tvättmaskinen.

Kök och vardagsrummet är ett gemensamt rum och upplevs rymligt med sin full nockhöjd.

Köket är litet, men fullutrustad med spis, bänkkylskåp, vask, lådor och plats för microvågsugn. Jag har ritat in köket så att det passar med IKEAs Metod-kök där man kan välja olika köksluckor som passar den stil man önskar.

För bygganmälan till Attefallshus 30 kvm krävs Arkitekt- och konstruktionsritningar samt branskyddsbeskrivning.
Kostnaden för detta är kr 12.500,-. inkl moms.
I ritningarna ingår förutom Fasad-, plan- och sektionsritningar även konstruktionsritningar med u-värdesberäkning. V/A ritningar finns och ventilation är beskriven. 
Förslag till kontrollplan ingår.

Det tillkommer kr 3.000,- om du önskar mindre förändringar såsom spegelvändning eller flytt/borttagning av fönster.

Önskar du att jag ritar in huset på situationsplanen tillkommer en kostnad om kr 2.500,-
Jag behöver då tomtkartan som du får av kommunen som pdf-fil eller DWG-fil samt en skiss över var du önskar huset placerat.

Beställning av ritningarna sker bäst genom formuläret under fliken Attefallshus.

Ritningarna är skyddad enligt upphovsrättslagen och får inte kopieras, spridas eller i övrigt användas utan upphovsmannens medgivande vilket i detta fallet är Heidi Mikalsen på Dreams & Coffee AB. Ritningarna får endast användas till den fastighet som jag skriver ut ritningarna till.

Jag rekommenderar att välja samma fasadpanel, kulör och takbeklädnad som huvudhuset för att få en helhet och harmoni bland husen på tomten. Nedan visas olika kulörer som påverkar uppfattningen av huset.

loading...

Hoppas detta är ett hus som kan passa dina behov.