Attefallshuset "FANNY" 30 kvm

Attefallshuset "FANNY" 30 kvm är ett komplementbostadshus  som passar till 20-talshus eller andra hus med brutet tak. Huset har en byggnadsarea på 30 kvadratmeter  och en boyta på 23 kvadratmeter. Yttermåtten är 8,45 x 3,55 meter.

Detta huset har både ett allrum med ett fullutrustad kök, hall och ett sovrum med plats för dubbelsäng.
Det finns en fast trappa upp till loftet från kök/vardagsrum. Denna kan ersättas med en stege om man önskar mer yta.

 Loftet som har en nockhöjd på 110 cm kan användas som både sovloft och förvaring. Då det är mansardtak känns det ganska rymligt och det går bra att sova två personer där uppe.

Badrummet är tillgänglighetsanpassad och här finns plats för både toalett, handfat, kombimaskin (tvätt o tork) samt dusch.

Huset har en totalhöjd på 4 meter. Takhöjden på insidan är 3,4 upp till nock och 2,10 m takhöjd i hall och badrum. Taket är ett mansardtak och har en lutning på 25 respektive 50 grader. 

Huset är ritat på plintgrund, men det bifogas ritningar på platta på mark om man hellre vill välja det alternativet.

Detta Atteffallshus är tillgänglighetsanpassad och kan användas som komplementbostadshus.
Huset är fullt isolerad och kan användas året om.

3D bilderna visar endast ett förslag till inredning. Du är helt fri att inreda som det passar dig och dina behov bäst.

Välkommen in på en virtuell rundvandring i Attefallshuset Fanny via länken nedan.


Nedan finns en funktion där du kan uppleva en virtuellt rundvandring där du kan gå runt i huset i din egen takt. Klicka på 'Load Model' nedan så kommer programmet öppna upp. För att få den mest optimala uplevelsen av huset går du in på Rendering Techniques under fliken View och väljer Standard istället för Basic som den först är inställd på.
 

View Attefallshus 30 kvm - FANNY in Chief Architect’s 3D Viewer.


För bygganmälan till Attefallshus 30 kvm krävs Arkitekt- och konstruktionsritningar samt branskyddsbeskrivning.
Kostnaden för detta är kr 12.500,-. inkl moms.
I ritningarna ingår förutom Fasad-, plan- och sektionsritningar även konstruktionsritningar med u-värdesberäkning. V/A ritningar finns och ventilation är beskriven. 
Förslag till kontrollplan ingår.

Det tillkommer kr 3.000,- om du önskar mindre förändringar såsom spegelvändning eller flytt/borttagning av fönster.

Önskar du att jag ritar in huset på situationsplanen tillkommer en kostnad om kr 2.500,-
Jag behöver då tomtkartan som du får av kommunen som pdf-fil eller DWG-fil samt en skiss över var du önskar huset placerat.

Beställning av ritningarna sker bäst genom formuläret under fliken Attefallshus.

Ritningarna är skyddad enligt upphovsrättslagen och får inte kopieras, spridas eller i övrigt användas utan upphovsmannens medgivande vilket i detta fallet är Heidi Mikalsen på Dreams & Coffee AB. Ritningarna får endast användas till den fastighet som jag skriver ut ritningarna till.

 


Till loftet kommer man upp via en fast trappa. Denna kan ersättas med en stege om man tycker att  trappan tar för mycket plats. 


Sovloft med plats för dubbelmadrass. Takfönster för ljusare känsla.


Idetta hus har jag ritat in en fast djup sittbänk med förvaring. Denna kan tas bort och man är självklart fri att välja vilken inredning som passar ens behov och önskemål.


I sovrummet finns plats för en dubbelsäng. Här har jag planerat förvaring under sängen. Önskas fler sovplatser kan man göra en våningssäng i detta rum då det har full nockhöjd.


I hallen finns plats för att hänga kläder. Badrummet finns i mitten av huset och här finns toalett, handfat, dusch och kombimaskin (tvätt och tork). Varmvattenberedaren finns placerad över kombimaskinen.


Huset får olik uttrycksform beroende på val av kulör. Nedan visas några kulörfasader samt med olika tak. Jag rekommenderar att välja samma kulör och tak som huvudhuset så att husen på tomten hänger ihop.

loading...