Fritidshuset "Sigrid" 60 kvm


Nedan presenteras Fritidhuset "Sigrid" 60 kvm som har en byggnadsarea på 59,08 kvm.
Den stora huskroppen har en byggnadsarea på 45 kvm och sovrumsutbyggnaden på 14,08 kvm. Verandataket har en byggnadsyta på 20 kvm.
 
Huset har en byggnadshöjd på 3,95 m och en totalhöjd på 6,46 m. Taklutningen är 45 grader. 

Huset är isolerat för åretruntboende. 

Pris för bygglovsritningar är kr 39.000,- inkl. moms.

Du får kompletta ritningar för bygglov med fasad, plan och sektionsritning. Vi ritar in huset på tomten och gör nödvändiga markuppfyllnader på fasadritningen och situationsplan. 

Du får även ett upphandlingsunderlag där huset standard är beskriven och förslag till leverantörer av listverk, kök, golv m.m. Upphandlingsunderlaget är guld värd vid upphandling hos byggare och husföretag.

Önskas ändringar görs detta mot ett timarvode och priset beror på hur mycket som du önskar ändra.

Vald husleverantör gör konstruktionsritningar. Anlitar man egen byggare kan jag hjälpa till med att förmedla konstruktör för huset om inte byggaren har egna kontakter.

Nedan visas 3D bilder på huset både exteriört och interiört. Klicka på bilden nedan för en virtuell rundvandring i huset.

 


Huset har en byggnadshöjd på 3,95 m och en totalhöjd på 6,46 m. Taklutningen är 45 grader. 


Om man endast har en byggrätt om 45 kvm skulle man kunna bygga huvudhuset för sedan att använda Attefallsregeln om en bygglovsfri tillbyggnad om max 15 kvm. Terrasstaket kunde då också minskas till 15 kvm så det blev ett bygglovsfritt terrasstak. 

Plan 1 med en boyta på 48 kvm:


Huset har ett sovloft med en golvyta på 15,7 m. Här finns plats för dubbelsäng och förvaring:

Nedan visas 3D bilder på inredningen. Du är självklart fri att välja hur du önskar inreda ditt hus. Detta är bara förslag på hur man kan disponera utrymmen.

Välkommen in i huset. Först visas hallen med förvaring. Rakt fram hittar man badrummet med dusch, toalett, handfat, förvaring och kombimaskin för tvätt och tork. Över tvättmaskinen hittar man varmvattenberedaren.


I kök och vardagsrum är det full nockhöjd och hela 5,13 m upp till taket. Det går en liten ramp från trappstegen över till loftet där man kan ha en dubbelsäng.


Köket är litet, men har ända plats för allt. Om man önskar en diskmaskin kan man lätt byta ut dom 40 cm breda lådorna med en liten diskmaskin. Den minsta på marknaden är 45 cm bred. Man kanske inte behöver en stor diskmaskin för ett så litet hushåll?
 


Sovrummet är placerat i den lilla utbyggnaden bredvid köket. Här finns utgång till terrassen på båda sidor. Beroende på hur din tomt är och hur det  ser ut i omgivningen kan man ändra på fönster- och dörrsättning.


När man kommer upp för trappstegen kommer man till sovloftet som har plats för en dubbelsäng och förvaring.


Husets kulör och takbeklädnad påverkar uppfattningen av huset och husets karaktär. Nedan visas exempel på olika kulörer på huset:

loading...