Sjöstugan "Isabelle" 106 kvm

Nedan presenteras Sjöstugan "Isabelle" som har en byggnadsarea på 106 kvm och en bostadsyta på 89,5 kvm. Huset har en byggnadshöjd på 3,6 m och en totalhöjd på 5,25 m. Taklutningen är 30 grader. Huset är isolerat för åretruntboende. 


Klicka på bilden nedan om du önskar se en virtuell rundvandring i huset:


Detta fritidshus är planerat som åretruntboende och är tillgänglighetsanpassad enligt gällande regler för permanentbostad. Huset är ritat med isoleringskrav för villa.

Pris för bygglovsritningar är kr 39.000,- inkl. moms.

Du får kompletta ritningar för bygglov med fasad, plan och sektionsritning. Vi ritar in huset på tomten och gör nödvändiga markuppfyllnader på fasadritningen och situationsplan. 

Du får även ett upphandlingsunderlag där husets standard är beskriven och förslag till leverantörer av listverk, kök, golv m.m. Upphandlingsunderlaget är guld värd vid upphandling hos byggare och husföretag.

Önskas ändringar görs detta mot ett timarvode och priset beror på hur mycket som du önskar ändra.

Vald husleverantör gör konstruktionsritningar. Anlitar man egen byggare kan jag hjälpa till med att förmedla konstruktör för huset om inte byggaren har egna kontakter.

Nedan visas 3D bilder på huset både exteriört och interiört. 


Denna sjöstuga är i ett plan med ett sovloft över sovrummen. Sjöstugan på plan 1 rymmer hall, två sovrum, tvättsuga/teknikrum, badrum och allrum som innehåller kök, matplats och vardagsrum. 

Nedan presenteras 3D bild av plan 1 samt mått och sektioner.

Är detta din framtida sjöstuga, fritidshus eller hem?
Bilderna nedan visar förslag till inredning. Du får självklart välja precis som du vill ha det.
Önskas ändringar tillkommer kostnader beroende på hur mycket du önskar ändra. Kontakta oss gärna för mer information.

Plan 1

När du kommer in i huset välkomnas du av en luftig hall med gott om förvaring. Tittar du åt vänster ser du ut mot det öppna och ljusa allrummet. 

Dörren i hallen leder in till tvättsuga och teknikrum där det även där finns plats för förvaring.

Allrummet har öppen planslöning med kök och matplats i en ena hörnet och med vardagrum i andra hörnet.

Köket är rymligt och fullutrustad med plats för kyl, frys, ugn, spis, vask och diskmaskin. I delen där köket är finns matplasen där du kan äta din mat och blicka ut mot den vackra utsikten.

I allrummet finns öppen spis i mtten av rummet.

Vid motsatt hörn från köket finns de två sovrummen med ett sovloft över. Sovrum 1 och 2 är på ca 8 kvm. De har båda ett fönster på ena sidan och verandadörr ut mot terassen. I rummen finns gott om förvaring och plats för dubbelsäng.

Ovanför sovrummen finns ett sovloft på ca 17 kvm. Du kommer upp till loftet via en spriraltrappa i alltummet. På loftet finns ett fönster och från sängen blickar du ut mot allrummet.

Badrumet är tillgänglighetsanpassad och här finns dusch, toalett och handfat.

Sjöstugan upplevs olika beroende på val av kulörer på fasad och tak. Vilken passar dig bäst?