Sjöstugan "Ellinor" 75 kvm

Nedan presenteras Sjöstugan "Ellinor" som har en byggnadsarea på 75 kvm och en bostadsyta på 63,4 kvm. Huset har en byggnadshöjd på 3,35 m och en totalhöjd på 5,2 m. Taklutningen är 25 grader. Huset är isolerat för åretruntboende. 

Denna sjöstuga är i ett plan. Sjöstugan rymmer hall, två sovrum, badrum och allrum som innehåller kök, matplats och soffgrupp. Det som gör denna sjöstuga unik är dess stora glaspartierna i huvudrummet.

Nedan presenteras 3D bild av plan 1 samt mått och sektioner.
Huset är har yttermåtten 9,5 x 7,9 m.

Klicka på bilden nedan för en virtuell rundvandring i huset:


Detta fritidshus är planerat som åretruntboende och är tillgänglighetsanpassad enligt gällande regler för permanentbostad. Huset är ritat med isoleringskrav för villa.

Pris för bygglovsritningar är kr 39.000,- inkl. moms.

Du får kompletta ritningar för bygglov med fasad, plan och sektionsritning. Vi ritar in huset på tomten och gör nödvändiga markuppfyllnader på fasadritningen och situationsplan. 

Du får även ett upphandlingsunderlag där husets standard är beskriven och förslag till leverantörer av listverk, kök, golv m.m. Upphandlingsunderlaget är guld värd vid upphandling hos byggare och husföretag.

Önskas ändringar görs detta mot ett timarvode och priset beror på hur mycket som du önskar ändra.

Vald husleverantör gör konstruktionsritningar. Anlitar man egen byggare kan jag hjälpa till med att förmedla konstruktör för huset om inte byggaren har egna kontakter.

Nedan visas 3D bilder på huset både exteriört och interiört. 


Är detta din framtida sjöstuga, fritidshus eller hem?
Bilderna nedan visar förslag till inredning. Du får självklart välja precis som du vill ha det.
Önskas ändringar tillkommer kostnader beroende på hur mycket du önskar ändra. Kontakta oss gärna för mer information.

 

Plan 1

När du går in genom entren kommer du till en hall med plats för förvaring längs ena sidan. I hallen kan du se ut mot de stora glaspartierna. Ut från hallen kommer du ut till huvudrummet där det är en öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum. 

Köket är rymligt och fullutrustad med plats för kyl, frys, ugn, spis, vask och diskmaskin. I delen där köket är finns matplasen där du kan äta din mat och blicka ut genom den helglasade långsidan.

Det stora vikdörrspartiet i mitten av huvudrummet kan öppnas upp och gör att det upplevs som att du befinner dig i ett uterum. 

Det större sovrummet är ca 9 kvadrat med plats för dubbelsäng. Längs ena väggen finns gott om plats för förvaring med en garderobslänga. Dubbeldörrarna leder ut till verandan som går runt hela huset.

Det mindre sovrummet på ca 7 kvm. På 3D bilderna är det inrett med våningssäng men rummet rymmer även enkel och dubbelsäng.

Badrummet är tillgänglighetanspassat och innehåller toalett, duch och handfat. Bakom draperiet finns plats för tvättmaskin, torktummlare och värmepumpen.