Husdesign med tanke på helhet och interiör

Bygglovshandlingar och 3D presentation för nybyggnationer, tillbyggnader och ombyggnationerVi hjälper Er förverkliga Era idéer av ett drömhem. Som arkitekt hjälper jag er att omvandla drömmar och behov till riktiga arkitektritningar och 3D bilder på Ert hus.

Jag ritar främst villor till privatpersoner. På senare tiden har det blivit många New England inspirerade hus som också har blivit lite av min specialitet då jag är mycket förtjust i sekelskifteshusens spännande arkitektur. 

Jag hjälper dig från idé till bygglovshandlingar samt upphandlingsunderlag som underlag till förhandlingar med husföretag och byggare.

 

En helt nybyggd hästgård i New England stil


Nybyggnation eller tillbyggnad

 

Ditt hem fungerar inte helt som du önskar.......
 

  • Du har en tomt men hittar inte helt det hus du vill bygga bland kataloghusen, fast du skulle gärna köpa ett nyckelfärdigt hus från en av husleverantörerna.....
  • Du har en idé på hur du vill att ditt drömhus skall se ut men behöver någon att rita upp det och bolla idéer med.....
  • Du har kanske en tanke på en ut- eller tillbyggnad......
New England inspirerad hus ritad för kund, Årets hus hos Willa Nordic 2020


Jag hjälper dig

 

Jag hjälper dig hitta din stil, planera hemmet och förverkliga din dröm
 

  • mitt verktyg som arkitekt är arkitektprogrammet Chief Architect som är ett 3D arkitektritningsprogram där jag presenterar lösningar i datoriserade 3D-bilder. Genom Chief Architect gör jag även traditionella arkitektritningar för bygglov och som underlag vid upphandling av husleverantör och byggare.
  • jag hjälper dig att få ett hem som harmonierar med dina behov och din personliga inredningsstil. Ett hem som både är praktiskt och vackert, eller läckert om du hellre vill det.
  • jag hjälper dig med helheten så att huset passar till tomten och trädgården till huset. Jag hjälper dig få en helhet mellan inne och ute - trädgård eller terrass. En inne och utemiljö som du skall trivas i.

 

 

Vackert New England hus i Stockholm Skärgård ritad för kund


Arkitektur och stil


Jag gillar själv väldigt mycket klassiska hus och då gärna hus från sekelskiftet med sina kreativa lösningar, spröjsade fönster och vackra detaljer. Som arkitekt är jag är bäst på klassisk arkitektur präglat av sekelskiftet både från Europa och USA. Det har blivit en hel del New England inspirerade hus med åren. Jag gillar tanken med att kombinera modern byggteknik och lösningar med en traditionell och kreativ uttrycksform.
 

Klassiskt hus i puts
Klassiskt hus i putsArkitekt- och konstruktionsritningar till Attefallshus och Fritidshus


Du kan köpa kompletta arkitekt- och konstruktionsritningar för bygganmälan till Attefallshusen på 25 och 30 kvadratmeter.
För fler bilder och pris, klicka HÄR eller på fliken ovan där det står Attefallshus.

Du kan även köpa arkitekt- och konstruktionsritningar till våra mindre Fritidhus eller kompletta bygglovshandlingar (arkitektritningar) till våra större Fritidshus. För fler bilder, modeller och pris, klicka HÄR eller på fliken ovan där det står Fritidshus.

Vi har över 30 modeller med Attefallshus och Fritidshus samt några Friggebodar. Nedan visas några:

 

Följ oss på:

 .

Dreams & Coffee AB

dreamsandcoffee@gmail.com


8755Telefon  0703-99

 

Boglösa Svallby 17

74597 Enköping

Innehar F-skattebevis


Samarbetar med hustillverkare:


Återförsäljare för:

Utmärkelser:


Omdömen från kunder:

Heidi Mikalsen i Enköping, Uppsala län, SE på Houzz


Attefallshustillverkare: