Attefallshuset "Filippa" 25 kvadratAttefallshuset "Filippa" är ett ljust bygglovsfritt hus på 25 kvadratmeter med yttermåttet 7,15 x 3,50 meter.

Huset har en totalhöjd på 4 meter enligt reglerna för Attefallshus. Takhöjden på insidan är 3,35 upp till nock och 2,10 m takhöjd i badrum. 
Taket har en lutning på 35 grader.

Attefallshuset "Filippa" har ett fullutrustad kök och handikappsanpassad badrum. Det finns ett sovloft över badrummet. Önskas sovrum på nedre plan föreslår jag bäddsoffa eller sängskåp. Skåp och annan förvaring kan lätt placeras mot badrumsväggen. Då badrummet är ganska stort föreslår jag även förvaring där. 
Det finns även plats med tvättmaskin och torktumlare i badrummet.

3D bilderna visar endast ett förslag till inredning. Du är helt fri att inreda som det passar dig och dina behov bäst.

Detta Attefallshuset har vikdörrar som gör att ute blir inne om man viker upp dörrarna. Önskar man inte vikdörrar kan man sätta in fasta fönsterpartier och t.ex en dubbeldörr som på Attefallshuset "Kristina".

Önskar du ritningar på detta hus kostar det kr 9.500,- för kompletta arkitekt- och konstruktionsritningar.
Det tillkommer kr 3.000,- om du önskar mindre förändringar såsom spegelvändning eller flytt/borttagning av fönster.

© Ritningarna är skyddad enligt upphovsrättslagen och får inte kopieras, spridas eller i övrigt användas utan upphovsmannens medgivande vilket i detta fallet är Heidi Mikalsen på Dreams & Coffee AB. Ritningarna får endast användas till den fastighet som jag skriver ut ritningarna till.

För beställning av ritningar  - klicka längst ned på sidan under fliken Attefallshus ritningar.

I ritningarna ingår förutom kompletta arkitekt- och konstruktionsritningar även avloppsritning och U-värdesberäkning. Det enda du själv behöver göra är att rita in husets placering på nybyggnadskartan som du får från kommunen.

Byggandet av huset får du ansvara själv för antigen genom att anlita en hantverkare, byggfirma eller göra jobbet själv.

 


Attefallshuset "Filippa" har plats med ett fullutrustad kök och handikappsanpassad badrum. Sovloft finns över badrummet.
 


Väljer man att ha vikdörrar kan man vika upp dom helt så att ute blir inne och inne blir ute. Om sommaren kan det lätt användas som ett uterum.
 


Badrummet i Filippa är rymligt. Det är både anpassad till tillgänglighetskraven på en bostad och det finns plats för tvättmaskin och torktumlare.
 

Planlösning - Nedre plan

Planlösning - Sovloft