Friggeboden "Marit gästrum" 15 kvadrat

Friggeboden "Marit" gästhus är helt bygglovsfri och man behöver inte ansöka om bygglov eller bygganmälan till kommunen för att bygga det.

Denna friggebod passar perfekt som det extra sovrummet till Attefallshuset. I bilden nedan visas det tillsammans med Attefallshuset Marit 30 kvm.


Friggeboden har yttermåtten 3,54 x 4,23 m och har en nockhöjd på 3 meter enligt friggebodsreglerna. Reglerna för att bygga en friggebod hittar du hos Boverket.

Väggarna är välisolerade så att man kan vistas här året om. Du får själv välja om du önskar eluppvärmning eller luftvärmepump.

 

I detta lilla hus har vi ritat in en dubbelsäng och en lång vägg med förvaring. Trots sin lilla storlek upplevs det som ett rymligt sovrum

I ritningarna som du kan köpa för kr 3.000,- finns ytter och innermått, dörrar och fönster är beskrivna i modulmått så att man lätt kan skicka ritningar till fönsterleverantörer för att få offert. I ritningarna ingår ritning på plintgrund samt beskrivning av vägg, tak och bottenbjälklag. Det ingår inte el, vatten eller kaplistor/beskrivning av mängd av material.